Tom Nuyens is sinds 2000 een internationale fotograaf en filmmaker, gespecialiseerd in trouwfotografie, bedrijfsfotografie, modefotografie en reclamefotografie voor klanten zoals Bentley, Porsche, Lamborghini, Maserati, BMW, Bridgestone, Riverwoods, Hackett, ...

Hij leerde de kunst van fotografie door eerst sinds 1996, internationaal maar vooral in New York en Miami, zelf voor de camera te staan en zo dankbaar van de beste fotografen en commercial makers te wereld, de skills te hebben mogen leren, die niet op school aangeleerd werden.

Door in nauw contact geweest te zijn met de dood en dankbaarheid voor de schoonheid van het moment, werd het zijn logische missie om te leren schrijven met licht (foto-grafie), om zo mee de schoonheid van het leven te verspreiden met zijn cinematografische of filmische stijl.

Vraag gratis uw offerte aan via ons online invulformulier voor filmische trouwfotografie, huwelijksfotografie of bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en reclamefotografie, maar ook voor modefotografie, portret-fotografie, product-fotografie, architectuur-fotografie, evenementenfotografie, en voedselfotografie.